FLERT 110

1.795 €

Στην τιμή δε συμπεριλαμβάνονται μεταφορικά και έξοδα πινακίδας

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣΤετράχρονος
Αερόψυκτος
ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ1/2
ΕΚΚΙΝΗΣΗΜίζα – Μανιβέλα
ΙΣΧΥΣ9.1ps /7.500rpm
ΡΟΠΗ8.8Nm /6.000rpm
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ2.1L / 100km
(WMTC3)
ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ4.5 L
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΜxΠxΥ)1920 x 660 x 1100
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΔΑΦΟΣ140mm
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ750mm
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΡΟΧΩΝ1270mm
ΒΑΡΟΣ (ΠΛΗΡΕΣ ΥΓΡΩΝ)99kg
ΦΡΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣΔίσκος 220mm
με τριπίστονη δαγκάνα
ΦΡΕΝΑ ΠΙΣΩΤαμπούρο 130mm + CBS
ΕΜΠΡ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Τηλεσκοπικό Πιρούνι
75mm – 31mm
ΟΠΙΣΘ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ
Μονό Αμορτισέρ
47mm
ΕΜΠΡ. ΕΛΑΣΤΙΚΟ80/90-14
ΟΠ. ΕΛΑΣΤΙΚΟ90/90-14

FLERT 110

Φλερτάροντας με οικονομία και στιλ!

Ξεχωριστή Εμφάνιση – Μοντέρνος Σχεδιασμός

Η σχεδίαση του Flert 110 δεν αφήνει κανένα βλέμμα αδιάφορο, χάρη στις ιδιαίτερες γραμμές που σχηματίζουν τα φωτιστικά σώματα και οι πολυεπίπεδες επιφάνειες, με αισθητική που συναντάται σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Εγγυημένη Ασφάλεια

Ο δίσκος των 220mm με την τριπίστονη δαγκάνα και το σύστημα συνδυασμένης πέδησης, εγγυώνται την ασφάλεια κατά το φρενάρισμα.

Επίπεδο Πρακτικό Πάτωμα

Το επίπεδο πάτωμα του Flert 110 και ο γάντζος ανάρτησης πίσω από την ποδιά, προσφέρουν μια ιδιαίτερα χρηστική λύση για τη μεταφορά χειραποσκευών.

Σχάρα στο Στάνταρ Εξοπλισμό

Η στιβαρή κατασκευή της σχάρας, που συμπεριλαμβάνεται στο στάνταρ εξοπλισμό του Flert 110, ανεβάζει τα επίπεδα πρακτικότητας και δυνατότητας μεταφοράς αποσκευών.

 Οικονομία – Ευκολία – Άνεση

Ο κινητήρας του Flert 110 αποδίδει 9,1 ίππους, ενώ διαθέτει και μανιβέλα -πέρα από τη μίζα- για την εκκίνησή του, διασφαλίζοντας ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ακόμη και στην περίπτωση που είναι χαμηλή η τάση της μπαταρίας.  Η κατανάλωση περιορίζεται στα 2,1L/100km (WMTC3).

Η πίσω ανάρτηση είναι ρυθμισμένη έτσι ώστε να προσφέρει άνεση αλλά και σωστές αποσβέσεις, ακόμη και όταν το Flert κινείται με πλήρες φορτίο.

Ευρύχωρη και Μεγάλη Σέλα

Παρά τις συνολικά μικρές διαστάσεις του Flert, η ενιαία σέλα προσφέρει χώρους και μεγάλες επιφάνειες σε αναβάτη και συνεπιβάτη, κρατώντας τους ξεκούραστους κάτω από όλες τις συνθήκες.

Αντικλεπτική Προστασία – Αποθηκευτικοί Χώροι -Θύρα USB

Ο κεντρικός διακόπτης διαθέτει μαγνητική αντικλεπτική προστασία, ως μία επιπλέον δικλείδα ασφαλείας. Οι δύο ανοιχτοί αποθηκευτικοί χώροι στο πίσω μέρος της ποδιάς κάτω από το τιμόνι, μπορούν να φιλοξενήσουν μικροαντικείμενα, ενώ η θύρα USB δίνει τη δυνατότητα να έχει ο αναβάτης το τηλέφωνό του φορτισμένο.

Χρήσιμη σημείωση: Κάθε όχημα θα πρέπει να χρησιμοποιείται με τις σχάρες και τις χειρολαβές οι οποίες έχουν συναρμολογηθεί από το εργοστάσιο και η χρήση τους τυγχάνει εγκρίσεων τύπου. Η χρησιμοποίηση aftermarket σχαρών τροποποιούν τον σχεδιασμό του οχήματος.

Τα οχήματα μπορεί να διαφοροποιηθούν από τον κατασκευαστή χωρίς ειδοποίηση. Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο site μπορεί να διαφέρουν σε λεπτομέρειες. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το δίκτυο συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. για τις τελευταίες εξελίξεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των οχημάτων.

* Προϋπόθεση η κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου. Δείτε αναλυτικότερα τις προϋποθέσεις για οδήγηση με δίπλωμα αυτοκινήτου: https://www.gorgolis.gr/isodynamia-diplomaton-proypotheseis

ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. | Γ.Ε.ΜΗ. 10110253000 | Θησέως 309 – Καλλιθέα | Daytonamotors.gr