Στη ”μάχη” της επιλογής έχουμε νικητή!

DYMOTO 125 ABS

2.895 €

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται μεταφορικά και έξοδα πινακίδας

Χαρακτηριστικά

✓ 14 PS

✓ Υγρόψυκτος, Τετραβάλβιδος Κινητήρας

✓ Κατανάλωση 2.3 L/100km (WMTC3)

✓ Πιρούνι USD

✓ Δικάναλο ABS

✓ Τροχοί Eλαφρού Kράματος

✓ Ρυθμιζόμενου Ύψους Ζελατίνα

✓ Full-LED Φώτα

✓ Ψηφιακή Οθόνη Πολλαπλών Ενδείξεων

✓ USB Θύρα Φόρτισης

✓ Προστατευτικά Κάγκελα

✓ Μεταλλική Σχάρα Φόρτωσης

FULL LED Φωτισμός

Το σύστημα φωτισμού αποτελείται από ένα ενιαίο φωτιστικό σώμα μπροστά σε κάθετη διάταξη με τα φώτα ημέρας (DRL) να εκτείνονται στις άνω άκρες του και πίσω από ένα κομψό εξαγωνικό φωτιστικό σώμα. Τα φώτα αλλαγής κατεύθυνσης/φλας είναι και αυτά τύπου LED.

LCD Οθόνη

Μεγάλη και ευκρινής οθόνη LCD.

Ρυθμιζόμενη Ζελατίνα

Η φαρδιά και ψηλή ζελατίνα είναι ρυθμιζόμενη δύο θέσεων. Με αεροδυναμικό σχεδιασμό, διώχνει αποτελεσματικά τον αέρα πάνω από το κράνος του αναβάτη.

Θύρα Φόρτισης USB

Η DYMOTO 125 διαθέτει μια πρακτική θύρα φόρτισης USB, έτσι ώστε να είναι πάντοτε φορτισμένες οι έξυπνες συσκευές του αναβάτη.

Δίσκοι Τύπου Μαργαρίτα και Δικάναλο ABS

Το σύστημα πέδησης αποτελείται από δίσκους, τύπου μαργαρίτα, διαστάσεων 276mm μπροστά με διπίστονη δαγκάνα και 220mm πίσω και δικάναλο σύστημα ABS,  εξασφαλίζοντας αποτελεσματική και άμεση πέδηση.

Υψηλής Τεχνολογίας Κινητήρας

Η DYMOTO 125 είναι εξοπλισμένη με ένα τετραβάλβιδο, υγρόψυκτο κινητήρα 125cc, ο οποίος διαθέτει κιβώτιο έξι σχέσεων και η τροφοδοσία γίνεται με σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού. Με υψηλή σχέση συμπίεσης 11,5:1, προσφέρει υψηλές επιδόσεις με χαμηλότερη κατανάλωση. Αποδίδει 14 ίππους μέγιστη ισχύ και 11,2Nm ροπής, ενώ η κατανάλωση περιορίζεται στα μόλις 2,3 L/100km (WMTC3). Σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 14 λίτρων προσφέρει αυτονομία που μπορεί να φτάσει τα 600 χιλιόμετρα.

Τροχοί Αλουμινίου

Οι τροχοί αλουμινίου έχουν εντυπωσιακή σχεδίαση σε σχήμα αστεριού. Η διάσταση των ελαστικών είναι 110/70-17 μπροστά και 140/70-17 πίσω.

Οδηγική Άνεση

Ο αναβάτης παραμένει ξεκούραστος ακόμη και μετά από μετακίνηση μεγάλων αποστάσεων. Η βέλτιστη σχεδίαση του πλαισίου προσφέρει ισορροπημένη οδήγηση και σε συνδυασμό με την εργονομική σχεδίαση της σέλας και την απόστασή της στα 805mm από το έδαφος, την καθιστούν εύκολη στο χειρισμό της προσφέροντας περισσότερη άνεση.

Χρήσιμη σημείωση: Κάθε όχημα θα πρέπει να χρησιμοποιείται με τις σχάρες και τις χειρολαβές οι οποίες έχουν συναρμολογηθεί από το εργοστάσιο και η χρήση τους τυγχάνει εγκρίσεων τύπου.
Η χρησιμοποίηση aftermarket σχαρών τροποποιούν τον σχεδιασμό του οχήματος.

Τα οχήματα μπορεί να διαφοροποιηθούν από τον κατασκευαστή χωρίς ειδοποίηση. Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο site μπορεί να διαφέρουν σε λεπτομέρειες. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το δίκτυο συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. για τις τελευταίες εξελίξεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των οχημάτων.

ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. | Γ.Ε.ΜΗ. 10110253000 | Θησέως 309 – Καλλιθέα | Daytonamotors.gr